Over Mystieke Reizen

Over Mystieke Reizen

Mystieke Reizen is ontstaan vanuit de liefde en respect voor de natuur, voor elkaar en de mensen op de aarde die met ons mee willen reizen.

Zo zijn we op het idee gekomen

IMG_8120Ik zag haar voor het eerst tijdens een wintersport voor éénoudergezinnen. Zij was daar met haar jongste zoon en ik ook. We hebben wel contact gehad, mooie gesprekken gehad maar de situatie van dat moment was niet geschikt voor meer. Dat kwam pas enkele maanden later toen de kosmos het nodig vond om aan Beata het inzicht te geven contact op te nemen. Vanaf dat moment groeit mijn relatie met deze bijzondere spirituele vrouw en moeder. Zij inspireert me, motiveert me en ondersteunt me bij die reizen waar we samen zorgen voor spirituele begeleiding van de groep.

Lees ons verhaal op deze pagina.

Interesse of een vraag?

Als je meer wilt weten, je wilt mee, of je hebt zomaar een opmerking, laat die dan weten. Alleen als je in contact komt weet wik wat er leeft.

Beata en ik hebben op een moment besloten om te starten met Mystieke Reizen, kort na een vakantie in Noorwegen, op zoek naar het Noorderlicht. Na reizen in 2013 en 2014 was het tijd om een stap vooruit te nemen en is besloten om Mystieke Reizen zelfstandig door te laten gaan. 

Naast Mystieke Reizen hebben Beata en ik nog meer passies uitgewerkt. Beata is niet alleen een fantastische moeder en heerlijke partner maar ook ondernemer. Ze werkt vanuit haar praktijk in Deventer aan het herstel van de balans van mensen (via healing en rebalancing weer tot jezelf komen). Beata is tevens eigenaar van Bed and Breakfast Deventer Burcht en Beata en Hans runnen samen ook een GRATIS website voor vriendschappen en dating voor bewuste en spirituele mensen onder de naam Matching Souls. Op deze website worden de Mystieke Reizen ook aangeboden.
In 2014 is een samenwerking gestart met Mens & Relatie, één van de oudste en bekendste relatiebemiddelingsbureaus in Nederland die werkt met een netwerk van consulenten. De consulenten hebben het persoonlijke contact met de singles en helpen actief mee om een nieuwe partner te vinden. Samen met Mens & Relatie is een platform gestart waarop activiteiten en reizen worden aangeboden die zijn gericht op singles. De Mystieke Reizen worden dus ook aangeboden op de website van Actieve Singles.